Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6 sai odotetun Android-päivityksen

1
Puhelinvertailu

Samsungin Galaxy-lippulaivat ovat saaneet vihdoin odotetun Android 5.1.1 -päivityksen. Uusi Lollipop tuo mukanaan tietysti bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Päivitykset ovat alkaneet Yhdysvalloissa T-Mobilen SM-G925T- ja SM-G920T-malleista, mutta saapunee pian myös Suomessa saataville. Päivitys jaetaan tutusti langattomana OTA-päivityksenä sekä KIESin kautta.

Bugikorjausten lisäksi mukana on myös muutamia muutoksia ominaisuuksiin. Kameran valaistuksen säätöä on yksinkertaistettu, taustakuvat ovat saaneet parallax-efektin ja käyttöliittymän muokkausta on hieman parannettu, kertoo SamMobile
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja