Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan tuleva lippulaivapuhelin bongattu Twitterissä?

Puhelinvertailu
Uusin suosittu mobiilivuotojen levittäjä Twitterissä tunnetaan nimellä @upleaks. Evan Blassin @evleaksin seuraajana pidetty Twitter-tili esittelee nyt sumeita kuvia väitetystä Motorolan tulevasta lippulaivasta.
Kyseessä on vuoden 2015 versio Motorola Moto X -mallista, jonka on määrä tulla markkinoille mahdollisesti kesän aikana. Kuva on niin pieni, ettei siitä paljoa saa selvää, mutta vaikuttaa, että hieman ulkonäöllistä muutosta olisi tapahtumassa.

Uudessa mallissa kaksois-LED-salama on sijoitettu linssin alle, kun salamat oli viime vuonna sijoitettu linssin molemmin puolin. Tarkasti katsottuna vaikuttaa myös, että laitteen etuosassa on HTC:n tyylisesti kaksi kaiutin ritilää.

Moto X:n kolmannen sukupolven versioon on huhuttu mm. 16 megapikselin kameraa, 5,2 tuuman QHD-näyttöä ja Snapdragon 808 -piiriä.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja