Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Inteliltä Android-sovellus, joka toimii Windowsin näppäimistönä

3
Manu Pitkänen

Inteliltä Android-sovellus, joka toimii Windowsin näppäimistönä
Intel on julkaissut Windows-tietokoneiden hallintaan tarkoitetun näppäimistösovelluksen Androidille. Ajatuksena on, että Android-puhelimen näytölle ilmestyvää näppäimistöä ja trackpadia-käytettäisiin Windows-tietokoneen langattomana näppäimistönä.

Tarkoitukseen on olemassa sadoittain erilaisia Bluetooth-näppäimistöjä, mutta Intelin visiona on, että sovellusta käytettäisiin pienten tikkutietokoneiden käyttöön. Windows-pohjaisia tikkutietokoneita on helppo siirrellä paikasta toiseen, mutta liikuteltavuutta syö pahasti jos mukana täytyy kuljettaa myös kömpelön kokoista näppäimistöä ja hiirtä. Android-puhelimelle julkaistua sovellusta on taas paljon helpompi siirrellä.

Androidiin ladattavan sovelluksen lisäksi myös hallittavaan tietokoneeseen pitää asentaa Intelin tarjoama sovellus. Ohjelmat havaitsevat laitteet automaattisesti, kun ne on kytketty samaan Wi-Fi-verkkoon.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
kaukojuhannus (vahvistamaton)

1

Miksei sitä ole tehty android-kannettavien kanssa käytettäväksi :P

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kaukojuhannus:

Miksei sitä ole tehty android-kannettavien kanssa käytettäväksi :P

Siis Android tikkujen kanssa ? Intelillä ei taida myydä sellaisia. Intellin rautaa on mm. joissain tableteissa, niissä kyllä kosketusnäytöt jne. vakiona.Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Taeco:

Eli kohta voi käyttää Androidia Windows Phonen näppäimistönä?


Ohjattavan laittee ohjelma näyttäs olevan exe tiedosto X86 Windows 7 ja 8.1 pohjaisille, eli ei voi tuota isäntäohelmaa asentaa.
WP 8.1 GDR taitaa vihdoin tukea BT HID profiilia, mutta tukeeko tuo Android ohjelma sitä sellaisenaan, jos tukee niin olisi käytettävissä paljon laajemminkin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja