Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuinka Lumiat, iPhone 6 ja 808 PureView pärjäsivät keikkakuvaamisessa?

2
PuhelinvertailuAll About Windows Phone julkaisi alkukuusta videovertailun, jossa vertailtiin älypuhelinten äänen ja kuvan taltiointia hankalissa keikkaolosuhteissa.

Pubin pimeydessä kuvatuissa keikkavideoissa olivat tällöin mukana LG G4, Google Nexus 6, Microsoft Lumia 640 XL, Nokia Lumia 930, Nokia Lumia 1020 ja Nokia 808 PureView. Tällöin voittajaksi selviytyi ensimmäinen 40 megapikselin kamerapuhelin 808 PureView vielä kolme vuotta julkaisun jälkeen.

Nyt soppaan sekoitettiin uudet ainekset ja Lumia kaksikon sekä 808 Pureview'n haastoi tällä kertaa iPhone 6 sekä Android M:llä varustettu Nexus 5. AAWP:n pisteytyksissä Symbian-puhelimen huipputasokas ääni siivitti sen edelleen voittoon, mutta uudet asetukset Lumia 1020:ssa mahdollistivat sen nousun tasapisteisiin. Kauas ei jäänyt myöskään iPhone 6 loistavan kuvanlaadun ansiosta. Nexus 5:n surkea ääni puolestaan lähinnä rikkoi tärykalvoja.Mihin järjestykseen itse asettaisitte puhelimet?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.