Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vaihtoehto Androidille: Meizu julkaisi edullisen Ubuntu-puhelimen

2
Manu Pitkänen

Vaihtoehto Androidille: Meizu julkaisi edullisen Ubuntu-puhelimen
Ubuntun laajeneminen älypuhelimiin oli odotettua verkkaisempaa, mutta tämän vuoden aikana käyttöjärjestelmään perustuvia puhelimia on alkanut virrata markkinoille. Ensimmäinen Ubuntu-puhelin oli helmikuussa myyntiin tullut BQ Aquaris E4.5 Ubuntu Edition. BQ julkaisi toisen Ubuntu-puhelimen kesäkuun alussa.

Kolmas myyntiin tuleva Ubuntu-luuri tulee kiinalaiselta Meizulta, joka on päättänyt tehdä jo aikaisemmin kauppoihin ilmestyneestä Android-pohjaisesta MX4-puhelimesta Ubuntulla varustetun mallin. Samaa taktiikkaa BQ on käyttänyt Aquaris-mallien tapauksessa.

Meizu MX4 Ubuntu Editionissa on 5,36 tuuman ja 1152 x 1920 pikselin näyttö, 1,7 gigahertsin MediaTek 6595 -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua keskusmuistia ja kookas 3100 milliampeeritunnin akku. Valokuvaamisesta vastaan 20,7 megapikselin pääkamera ja viiden megapikselin etukamera. Tallennustilaa on vain 16 gigatavua (ei microSD-paikkaa).Puhelimella on hintaa 299 euroa, mutta sitä ei pysty kuitenkaan ostamaan tuosta noin vaan. Puhelimen ostamiseen tarvitaan kutsu, jollaisia on mahdollista saada vierailemalla Meizun verkkosivuilta löytyvällä origamiseinällä. Kutsuja ilmestyy sivulle päivittäin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Yakuza333
Yakuza333

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jkij:

Tilattu.
Katsotaan miten ubuntu puhelimessa toimii.
Varmasti paremmin ku android tai ios

Joko olet saanut puhelimen? Ja jos olet niin miten on toiminu? Itsellä kans tilaus sisässä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja