Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 2 julkistuspäivä paljastettiin

Manu Pitkänen

OnePlus 2 julkistuspäivä paljastettiin
Kiinalainen OnePlus on kertonut aikovansa julkaista uuden älypuhelimen 27. heinäkuuta. OnePlus 2:ksi nimetty puhelin on seuraaja viime vuonna julkaistulle OnePlus Onelle, joka herätti runsaasti mielenkiintoa ympäri maailmaa teknisten ominaisuuksiensa ja alhaisen hintansa ansiosta.

USB-C-portilla ja Snapdragon 810 -järjestelmäpiirillä varustetun älypuhelimen julkaistilaisuudesta on tulossa saataville virtuaalitodellisuuslaseille sopiva verkkolähetys. Lähetyksen seuraamista varten OnePlus esitteli Googlen pahvista Cardboard-laseja muistuttavan laitteen, joka tulee tilattavaksi OnePlussan verkkosivujen kautta toimitusmaksun hintaan.

OnePlus Onen hintaa laskettiin kesäkuun alussa 50 eurolla, millä selvästi ennakoitiin jo OnePlus 2:n lanserausta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja