Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple ottaa voiman haltuun: Force Touch tulossa seuraavaan iPhoneen

1
Manu Pitkänen

Apple ottaa voiman haltuun: Force Touch tulossa seuraavaan iPhoneen
Kesäkuu lähestyy loppuaan, mikä tarkoittaa Applen kalenterissa sitä, että syksyllä esiteltävien iPhonien komponenttien valmistus on lähtemässä käyntiin ja heinäkuussa kuullaan todennäköisesti jälleen kuinka Foxconn rekrytoi noin 100 000 työntekijää puhelimien kokoonpanoon.

Bloombergin haastattelemien lähteiden mukaan komponenttivalmistajat ovat esimerkiksi laittaneet käyntiin kosketuksen voimakkuutta aistivan Force Touch -sensoreiden alkuvaiheen tuotannon. Jutussa ei kerrota onko tekniikka tulossa molempiin kokoluokkiin (4,7" ja 5,5") vai aikooko Apple lisätä Force Touchin vain suurempaan Plus-malliin.
Kosketuksen voimakkuutta aistivan kosketusnäytön lisäksi uusista iPhoneista odotetaan löytyvän uusi tehokkaampi A9-suoritin ja nykyistä enemmän keskusmuistia. Uusista puhelimista voi tulla myös uusi punakultainen värivaihtoehto. Tämän vuoden iPhonien odotetaan olevan muotoilullisesti samankaltainen kuin iPhone 6.

Applekäytti Force Touchia ensimmäisenä Apple Watchissa, minkä jälkeen tekniikkaa on alettu käyttää myös MacBookien kosketuslevyissä.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja