Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Oppon "peilipuhelimen" pressikuva ja speksit vuotivat

Matti Vähäkainu

Oppon peilipuhelimen pressikuva ja speksit vuotivat
Oppo on tuomassa pian markkinoille Mirror 5 -nimellä tunnettua älypuhelinta. Aiemmin vuotaneiden kuvien lisäksi nyt tarjolla on uusi pressikuva ja lisää tietoja.

Tällä kertaa puhelimen nimeksi kerrotaan Oppo Mirror 5s ja speksilistaa on täydennetty. 2 gigatavun RAM-muistin, 5 megapikslein etukameran ja 16 gigatavun tallennustilan lisäksi nyt tiedotetaan viiden tuuman 720p HD -näytöstä, Snapdragon 400 -järjestelmäpiiristä ja 8 megapikselin takakamerasta.

Laitteessa on 2420 milliampeeritunnin akku, microSD-muistikorttipaikka, kaksi SIM-korttipaikkaa sekä 4G-yhteydet. Laitteen takaosa on timattikuvioista lasia, josta juontaa laitteen nimi. Mirror 5s esitellään heinäkuun toisella viikolla, mutta tietoja saatavuudesta tai hinnasta ei vielä ole.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.