Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 2 uudessa kuvassa kuukausi ennen julkaisua

Puhelinvertailu

OnePlus vahvisti kuluneella viikolla, että sen älypuhelimen odotettu toinen iteraatio esitellään 27. päivä heinäkuuta. Laitteesta on huhuttu ja vuodettu pikkuhiljaa tietoja, mutta aivan täyttä kuvaa laitteen ulkonäöstä tai tekniikasta ei vielä ole.

Uusin kuva löytyy kiinalaissivusto Weibosta, jossa väitetty OnePlus 2 on kuvattu sketch-efektillä. Laite muistuttaa kovasti edeltäjäänsä ja vaikuttaa, ettei irtiottoja designissa ole juuri tehty. Tosin kuva kertoo ainoastaan etuosasta, joka on on edeltäjässäkin yksinkertaisuudessaan yhtä lasipintaa.

Jo tässä vaiheessa tiedämme, että virtuaalitodelisuusyhteensopivassa julkistustilaisuudessa esiteltävässä laitteessa on USB-C-portti ja Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri. Lisäksi huhuissa on kerrottu mm. 5,5 tuuman Full HD -näytöstä, 3 gigatavusta RAM-muistia ja 16 gigatavun tallennustilasta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.