Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Reuters: Samsungilta lisää Tizen-puhelimia vielä tänä vuonna

1
Valtteri Ahonen

Reuters: Samsungilta lisää Tizen-puhelimia vielä tänä vuonna
Reutersin nimettömien lähteiden mukaan Samsung aikoo julkaista vielä tämän vuoden aikana useita omalla Tizen-järjestelmällään varustettuja puhelimia.

Uutistoimiston mukaan puhelimet tulevat useisiin hintaluokkiin, mutta tarkempaa tietoa ei ole. Voi siis olla, että vihdoin nähdään myös huippumallin Tizen. Samsung ei ole itse kommentoinut uutista.

Tizen on Linuxin tukema ja muun muassa Samsungin ja Intelin yhteistyössä rakentama avoin järjestelmä, joka pohjautuu Nokian kehittämään ja sittemmin hylkäämään MeeGoon. Samsungilta on odotettu Tizen-laitteita jo aiemmin, mutta suunnitelmat alustan kanssa ovat jatkuvasti lykkääntyneet, eikä laitteita ole juuri nähty.

Samsung julkaisi ensimmäisen Tizen puhelimensa tammikuussa Intiassa. Z1-nimellä kulkevaa puhelinta on sittemmin myyty noin miljoona kappaletta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Fantasos
Fantasos

1

Lainaus:

joka pohjautuu Nokian kehittämään ja sittemmin hylkäämään MeeGoon

No itseasiassa ei. Wikipedian mukaan "A common misconception is that Tizen is a continuation of MeeGo. In fact, it builds on Samsung Linux Platform (SLP), a reference implementation delivered within LiMo."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja