Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vältä yllätyslaskut: Näin estät Apple Music -tilauksen jatkumisen kokeilujakson jälkeen

Manu Pitkänen

Vältä yllätyslaskut: Näin estät Apple Music -tilauksen jatkumisen kokeilujakson jälkeen
Tänään julkaistujen iOS- ja iTunes-päivitysten ansiosta Apple-käyttäjät pääsevät vihdoin kokeilemaan uutta Apple Music -suoratoistopalvelua.

Apple houkuttelee kokeilemaan Spotifyn kilpailijaksi asemoituvaa palvelua houkuttelevalla kolmen kuukauden maksuttomalla kokeilijaksolla. Ehdotus kokeilujakson aktivoinnista kysytään heti palvelun käyttöönoton yhteydessä. Jos kokeilet palvelua lähinnä uteliaisuuttasi, niin yllätyslaskujen välttämiseksi kannattaa käydä estämässä tilauksen automaattinen jatkuminen kokeilujakson jälkeen.

Tilauksen automaattinen jatkumisen saa estettyä painamalla Apple Musicissa tilikuvaketta (pyöreä ihmisen päätä kuvastava ikoni, vasen yläkulma), klikkaa "Näytä Apple ID" ja valitse "Hallitse" tilausasetuksen alta ja poista päältä tilauksen automaattinen uusiutuminen. ITunesin PC- ja Mac-versioissakin tilauksen jatkumisen saa estettyä tiliasetusten alta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.