Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi OnePlus 2 -ominaisuuspaljastus: Sormenjälkilukija

Manu Pitkänen

Uusi OnePlus 2 -ominaisuuspaljastus: Sormenjälkilukija
IPhone 5S:n sisältämän Touch ID:n myötä sormenjälkilukijoista on alkanut osa high-end-älypuhelimien varustusta ja OnePlussan mukaan ominaisuus tulee löytymään myös heinäkuun lopulla esiteltävästä OnePlus 2 -älypuhelimesta.

OnePlussan mukaan sormenjälkilukija tulisi toimimaan kosketusperusteisesti ja se on nopeampi kuin Applen Touch ID, joten sormea ei tarvitse pyyhkiä lukijan yli kuten muutamissa Samsungin älypuhelimissa. Blogikirjoituksessa keskitytään sormenjälkilukijan helppouteen puhelimen lukituksen avaamisessa. Sen sijaan kirjoituksessa ei mainita sanallakaan lukijan käytöstä esimerkiksi ostosten maksamiseen.

Muita OnePlus 2:n vahvistettuja ominaisuuksia ovat Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri ja USB Type C -liitäntä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja