>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Clash of Clans kohtasi kovimman haastajansa? Siegefall-peli julkaistu iPhonelle, Androidille ja Lumioille

1
Manu Pitkänen

Clash of Clans kohtasi kovimman haastajansa? Siegefall-peli julkaistu iPhonelle, Androidille ja Lumioille
Supercellin Clash of Clans -pelin suosio on ollut niin huikeaa, että sovelluskauppoihin on ilmestynyt samankaltaisia base-building-taistelupelejä kuin sieniä sateella. Harvaa niistä on kuitenkaan viitsitty viimeistellä samalla tavalla kuin Clash of Clansia, minkä vuoksi ne voivat tuntua mobiilipelaajien hyppysissä puolivillaisilta kopioilta.

Gameloftin uusi Siegefall voidaan lukea yhdeksi niistä peleistä, jotka yrittävät kopioida Clash of Clansin menestystä esikuvansa käyttämää reseptiä hyödyntäen. Puhelinvertailun nopeasti testaama peliä ei ole kuitenkaan sutaistu nopeasti markkinoille, vaan se on jaksettu toteuttaa mallikkaasti loppuun saakka. Gameloft on myös kehitellyt peliin muutamia omia piirteitä, minkä ansiosta peli ei tunnu miltää härskiltä kopiolta.

Kuten Clash of Clansissakin, Siegefallissa on ajatuksena rakentaa omaa linnoitusta ja kehittää samalla armeijaa, jolla hyökkäillään vastustajien kimppuun. Siegefalliin kuuluu tosin omana mausteena "kortit", jotka helpottavat sotaretkien tavoitteiden saavuttamista. Ne toimivat CoC:n taikojen tapaan, mutta korttien kirjo on paljon monipuolisempi.Siegefallissa voidaan myös ohjata pelihahmoja ja valita iskukohteita. Taistelusta selvinneet soturit jäävät myös talteen ja taistelutantereelle voidaan kutsua lisää apujoukkoja kun kohteita on tuhottu aluksi tarpeeksi. Pienenä yksityiskohtana mainittakoon vielä sekin, että Siegefallissa kohteiden päivityksen voi saattaa nopeutetusti loppuun ilmaiseksi jos jäljellä oleva aika on alle minuutti.

Gameloft on julkaissut Siegefallin App Storessa, Google Playssä ja Windows Phone Kaupassa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.