Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvat iPhone 6S:stä vuotivat julkisuuteen

2
Manu Pitkänen

Kuvat iPhone 6S:stä vuotivat julkisuuteen
9to5macin Mark Gurman on jälleen saanut etukäteen vihiä Applen suunnitelmista. Tällä kertaa kyse ei ole käyttöjärjestelmien ominaisuuksista, vaan ensi syksynä julkaistavan "iPhone 6S:n" rungon vuotamisesta.

Gurman julkaisi 9to5macin artikkelissa joukon kuvia puhelimen rungosta, jonka se väittää kuuluvan iPhone 6S:lle. Hän ei kertonut mistä hän on rungon saanut käsiinsä, mutta Sonny Dickson on ollut aika hyvin hököllä näissä asioissa kun Apple aloittaa komponenttien tuotannon ja niiden kokoonpanon seuraavaa puhelinmallia varten.
Ulkoisesti iPhone 6S:stä on kuvien perusteella aivan turha yrittää etsiä eroja nykyiseen iPhone 6:een verrattuna. Siispä näyttävät antennijuovat tulevat löytymään S-versiostakin, kameran ulkonevuudesta on vielä vaikea sanoa mitään kun kuvissa ei esiinny valmiiksi koottu yksilö. Joillekin muotoilun säilyttäminen voi olla pettymys, mutta iPhone 6 -lisävarusteiden omistajien kannalta se voi olla kuitenkin ihan hyvä asia.

Erot iPhone 6:n ja iPhone 6S:n väliltä löytyvät käytännössä puhelimen rungon sisäosasta ja tarkemmin sanottuna komponenttien kiinnityspaikkojen sijoittelusta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

keijo123
keijo123

1

Eikös tuossa ole selvä reikä omenan kohdalla? Jos ne tekee niinkuin maceissa että se näytön valo saadaan jotenki siihen taustalle

Vastaa
prunester
prunester

2

Kutosissakin on reikä logolle, samoin iPadeissa eli ei mitään uutta eikä siihen todennäköisesti ole tulossa mitään valoa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja