Uudessa Huawei Honor 7:ssä on monitoiminen sormenjälkilukija

1
Valtteri Ahonen

Uudessa Huawei Honor 7:ssä on monitoiminen sormenjälkilukija
Huawei on julkaissut uuden puhelimen Honor-mallistoonsa. Honor 7 on tositaiseksi järein Honor-puhelin, jossa on vaikuttavat speksit ja kohtuullinen hintalappu.

Honor 7:n on metallikuorinen ja siinä on 5,2-tuumainen Full HD -näyttö. Suorittimena on Huawein oma Kirin 935, joka on uusi malli P8:ssa nähdystä 930-piiristä. Keskusmuistia on mukana 3 GB ja tallennustilaa mallista riippuen 16-64 GB + muistikorttipaikka. Lisäksi puhelimeen on saatu pikalatausmahdollisuus, joka kuitenkin näyttäisi jäävän hieman kilpailijoiden vastaavien tekniikoiden latausnopeudesta.

Yhtenä mielenkiintoisena lisänä Huawei on pannut Honor 7:ään myös sormenjälkisensorin. Pelkän tunnistautumisen sijaan Huawei on päättänyt käyttää sensoria myös mahdollistamaan erilaisia eleitä, joilla voi nopeuttaa tiettyjen asioiden tekemistä puhelimella.

Puhelimen takana on Sonyn 20 megapikselin kamera ja edessä 8 megapikselin tarkkuudella varustettu sensori. Edullisimmillaan Huawei on ilmoittanu puhelimen tulevan saataville 320 dollarin hintaan. Hinta riippuu tallennustilasta ja SIM-kokoonpanosta. Julkaisusta kertoi mm. SlashGear.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.