Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvia iPhone 6S:n emolevystä vuoti

Manu Pitkänen

Kuvia iPhone 6S:n emolevystä vuoti
Mark Gurman on saanut haltuunsa valokuvia tulevan iPhone 6S:n emolevystä. Mitään kovin mullistavaa kuvat eivät paljasta, mutta aikaisemmin selvinneen modeemipäivityksen lisäksi Apple näyttäisi vaihtaneen puhelimen NFC-piirin.

Mitä uutta päivitetty NFC-piiri tuo iPhoneen? Mahdotonta sanoa, ei välttämättä mitään käyttäjälle päin näkyvää, mutta joitain yksityiskohtaisia teknisiä parannuksia on varmasti tehty. Kuvissa näkyy myös, että Apple on saanut yksinkertaistettua matkapuhelinverkon signaalin vahvistamiseen käytettyä piirikompleksia: siinä missä iPhone 6:ssa tarvittiin tehtävään kymmenisen kappaletta eri piirejä, selvitään S-mallissa kolmella piirillä.

Kaapelikiinnityspaikkojen määräkin (käytetään esimerkiksi akun, näytön ja kameran kiinnittämiseen emolevyyn) on hieman vähentynyt aiemmasta.

Kuviin tarttuneessa emolevyssä käytetään 16 gigatavun massamuistia, mikä viittaisi siihen, että iPhonen nykyiset 16, 64 ja 128 gigatavun tallennustilavaihtoehdot pätevät myös iPhone 6S:ään.Tulee kuitenkin huomata, että kuvissa on puhelimen kehitysvaiheen emolevy, joten lopullinen versio voi poiketa tästä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja