Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft tyhjentää varastojaan Nokia-kuulokkeista?

2
Puhelinvertailu

Microsoft on asettanut tarjouksen omassa jenkkiverkkokaupassaan kaikille Windows-puhelimille. Sekä Lumia-laitteiden että muiden Windows-luurien ostajat saavat nyt kaupan päälle Nokian ja Coloudin yhteistyössä tekemät Boom-kuulokkeet.

Neowin on bongannut, että puhelimen hinnalla ei ole väliä eikä myöskään sillä ostaako puhelimen ilman liittymää vai liittymän kanssa. Kuulokkeiden tavallinen hinta n. 35 dollaria, mutta niitä myydään erikseen nyt 20 dollarilla.
Microsoft mainitsee kaupassaan, että kuulokkeita jaetaan niin kauan kuin varastoja riittää. Saa nähdä tyhjentääkö Microsoft varastojaan Nokia-kuulokkeista myös Suomessa.

Päivitys: Otsikossa ollut virhe korjattu
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentit (2)

Taeco
Taeco

2

Kyseiset kuulokkeet olivat epämukavat ja äänenlaatu oli hintatasonsa alapuolella, joten ei ihme, että haluavat päästä niistä eroon. Varsinkin, kun 30-50% halvemmalla saa täysin samanlaiset ilman Nokia-brändiä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja