Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

BlackBerryn pian saapuva Android-puhelin kuvassa?

Matti Vähäkainu

BlackBerryn pian saapuva Android-puhelin kuvassa?
BlackBerry on jo vuosia sitten vaipunut liki kokonaan unholaan taistelussa älypuhelinalustojen herruudesta. Yhtiön tulevaisuus voi kuitenkin olla Android-leirissä, ja uusi tulokas näyttää tältä.

Laite perustuu väitetysti MWC-messuilla esiteltyyn malliin, jonka erikoisuuksiin kuuluu Samsungin Galaxy S6 Edgen tapaisesti kahdelle sivulle kaareutuva näyttö sekä lähes yksinoikeudella nykyälypuhelinmarkkinoilla QWERTY-näppäimistö.

Kuva koodinimellä Venice tunnetusta laitteesta esittääkin kaarevan näytön, mutta näppäimistöä – mikäli sellainen laitteessa on – ei näy. Näppäimistö on kuitenkin aiemmin esiintynyt Weibossa julkaistussa kuvassa, josta kerroimme huhtikuussa.

Kanadalainen BlackBerry (aiemmin RIM) on luottanut omaan käyttöjärjestelmäänsä, jonka erityisominaisuuksiin on kuulunut suosittu BlackBerry Messenger (BBM). Aiemmin tänä kesänä uutistoimisto Reuters kertoi BlackBerryn siirtyvän Androidiin. Yhtiön BlackBerry 10 -käyttöjärjestelmä julkaistiin viivästyneenä tammikuussa 2013 ja se (ja sen mukana esitellyt puhelinmallit) floppasi odotetusti.Twitterissä kuvan julkaissut Evan Blass (@evleaks) kertoo, että laite olisi saapumassa myyntiin Yhdysvalloissa AT&T:n kautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja