Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC järjesti sokkotestit, yllätysvoittajana HTC

1
PuhelinvertailuHTC on ollut ongelmissa viime vuoden epäonnistuneiden tuotejulkaisujen ja mikseipä myös mainoskampanjoidensa takia. Nyt HTC etsii nostetta uusilla mainoksilla, joissa esitellään One M9:n ylivoimaisuutta sokkotesteissä.

Yhtiö antoi kuluttajille kaksi eri puhelinta piiloitettuna koteloon, joista toinen oli M9. Kuluttajien oli määrä testata laitteita erilaisissa tehtävissä ja siten päättää voittaja. Ei lienee yllättävää, että M9 voitti joka kerta Galaxy S6:n tai iPhone 6:n sovellusten käynnistysnopeudessa, selfie-kuvissa ja äänenlaadussa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja