Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft suunnittelee jälleen jätti-irtisanomisia – Voi koskettaa Nokian vanhaa puhelinyksikköä

Manu Pitkänen

Microsoft suunnittelee jälleen jätti-irtisanomisia – Voi koskettaa Nokian vanhaa puhelinyksikköä
Microsoft voi kertoa jo tänään isoista irtisanomisista, joilla pyritään sopeutumaan muuttuneeseen ympäristöön, kertoo The New York Times. Irtisanomiset tulevat viime kesänä ilmoitettujen 18 000 henkilön irtisanomisten päälle.

Irtisanomisten kohteeksi on joutumassa ainakin Microsoftin laiteyksikkö, johon kuuluu Nokialta reilu vuosi sitten ostettu puhelinliiketoiminta. Aikaisemmin Microsoft irtisanoi yksikköä johtaneen Stephen Elopin ja yhdisti yksikön Microsoftin käyttöjärjestelmien kehityksestä vastaavan Terry Myersonin alaisuuteen.

Microsoftin toimitusjohtaja varoitteli ohjelmistojätin työntekijöille kesäkuussa lähetetyssä sähköpostissa, että yhtiöllä on edessä muutamia kipeitä päätöksiä niissä asioissa, jotka eivät toimi odotetulla tavalla. Näihin kipeisiin päätöksiin kuulunee esimerkiksi ohjelmistojätin display-mainostoiminnan myynti AOL:lle. Lumia-puhelimien myyntikäyrien kehitys on ollut varmasti Microsoftille pettymys.


Päätökset Nokian puhelinliiketoiminnan ostamisesta tehtiin Microsoftin entisen toimitusjohtajan, Steve Ballmerin, aikakaudella. Yhtiötä nykyisin luotsaavan Nadellan on kerrottu olleen aluksi kauppaa vastaan, mutta muutti mieltään myöhemmin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja