Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG julkaisi halvemman version G4-huippupuhelimesta

Sami Koivunen

LG julkaisi halvemman version G4-huippupuhelimesta
LG on tänään esitellyt uuden variantin LG G4 -huippupuhelimesta LG G4s -puhelimen muodossa.

G4s:n 5,2 tuuman näyttö tukee 1080p:n resoluutiota. Puhelimesta löytyy Qualcommin Snapdragon 615 -järjestelmäpiiri, 1,5 gigatavua RAM-muistia, kahdeksan gigatavua tallennustilaa, microSD-korttipaikka, irrotettava 2300 milliampeeritunnin akku ja kahdeksan megapikselin kamera.

Teknisesti keskinkertaiselta paperilla vaikuttava puhelin lupaa tarjota optimoitua tehoa suorituskyvyn ja akunkeston muodossa. LG G2 mini- ja LG G3 s -arvosteluissamme emme olleet tyytyväisiä puhelimiin tehtyihin kompromisseihin huippumalliin nähden.

Puhelin julkaistiin aluksi valituille markkinoille Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Suomessa hinta- ja saatavuustiedot julkaistaan myöhemmin. Puhelimen hinnan voi odottaa sijoittuvan keskiluokkaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja