Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Nexus-puhelimen kehittäjäksi valittu Huawei?

1
Manu Pitkänen

Googlen Nexus-puhelimen kehittäjäksi valittu Huawei?
Vaikuttaisi olevan varmaa, että kiinalainen Huawei on saanut oikeuden kehittää tämän vuoden Nexus-puhelimen. Googlen ja Huawein yhteistyöstä raportoi The Information

Huawein Nexus-puhelimista ovat aikaisemmin kirjoittaneet myös IB Times ja Android Police.

Jälkimmäisenä mainittu lähde tiesi myös kertoa, että Google on viritellyt Nexus-yhteistyötä myös LG:n kanssa. Yhteistyökuviossa Huawei saisi kontolleen 5,7-tuumaisen puhelimen kehityksen, kun taas LG suunnittelisi pienemmän 5,2 tuuman puhelimen.

The Informationin tietojen mukaan Huawein ja Googlen yhteistyössä olisi kyse hieman syvemmästä kuin vain yhden puhelinmallin kehityksestä. Huawei ilmeisesti auttaa internetjättiä tuomaan Google Play -sovelluskaupan Kiinaan, jossa palvelu on viranomaispäätösten perusteella estetty. Samalla Google auttaa Huaweita markkinoimaan sen muita tuotteita länsimaissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Tkonemies
Tkonemies

1

Hyvä homma. Huaweilla on yleisesti hyvä rauta mutta huono ohjelmisto. Nyt asia korjaantuu ainakin yhden uuden mallin osalta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.