Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta avoin beetaohjelma HERE Mapsin Android-versiolle

2
Matti Vähäkainu

Nokialta avoin beetaohjelma HERE Mapsin Android-versiolle
Nokia on kertonut tänään virallisessa HERE 360 -blogissaan, että HERE Maps -karttasovellus saa avoimen testiryhmän Androidilla. Beetatestaajat saavat käyttöönsä uusimmat testiversion ja pääsevät siten ensimmäisten joukossa kokeilemaan uusia ominaisuuksia.

Sovellus on suunniteltu 4 - 6.9 tuuman laitteille ja vaatii laitteelta gigatavun RAM-muistia ja Android 4.1 -version tai uudemman. Mitkään huimat vaatimukset eivät siis ole, joten vähintäänkin keskihintaluokan Android-laitteella testaaminen on mahdollista. Nokia tietysti toivoo, että käyttäjät myös antavat palautetta uusista versioista ja niiden ominaisuuksista, jotta sovelluksesta voidaan kehittää parempi.

Beetaohjelman ensimmäinen iso uusi ominaisuus on kontekstivalikko, johon pääsee karttasovelluksessa yhdellä painalluksella. Kyseistä ominaisuutta esitellään oheisella videolla.

Tarkemmat tiedot beetaohjelmaan liittymisestä löytyvät blogista.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

1

Kun HERE Mapsia ei ollut vielä sovelluskaupassa, ohjelmisto oli beta-vaiheessa. Testaajat latasivat sen jostain Nokian sivulta ja asensivat manuaalisesti. Myöhemmin tuli valmis versio sovelluskauppaan ja nyt ollaan taas betassa. Erikosta tuo Nokian touhu.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jarppi123 (vahvistamaton)

2

Beta versio uusimmasta here+ versiosta. Ei ole pakko ladata beta versiota voi odottaa uutta kokonaista versiota ja ladata vasta sitten.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.