Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleeko tästä puhelinmerkistä Nokian uusi kumppani?

Manu Pitkänen

Tuleeko tästä puhelinmerkistä Nokian uusi kumppani?
Nokia toisti tällä viikolla aikomuksensa palata älypuhelinmarkkinoille lisensointistrategian avulla, missä yhtiö myisi halukkaille laitevalmistajille brändinsä ja suunnitteluosaamista. Yhteistyökumppaneiden haku on ollut käynnissä ja yksi on saattanut jo löytyäkin.

Kiinalainen Meizu on nimittäin julkaissut Weibo-mikroblogipalvelussa vihjailevan viestin, jossa Nokia toivotetaan tervetulleeksi takaisin ja ylistetään "pitkää älykkäiden laitteiden aikakautta". Viestistä löytyy myös numerosarja "1110", millä ehkä viitataan maailman myydyimpään matkapuhelimeen, Nokia 1110:aan. Weibossa julkaistussa viestissä on vanhoista matkapuhelimista tuttu mustavalkonäyttö, jossa lukee 716 (viitannee heinäkuun 16. päivään).

Jää siis nähtäväksi kuullaanko 16. heinäkuuta tietoja Meizun ja Nokian yhteistyöstä. Puhelinta yhtiöt eivät voi kuitenkaan esitellä ennen ensi vuoden loppua Nokian ja Microsoftin välisten sopimusten vuoksi.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.