Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovio julkaisee Angry Birds 2:n pian

2
Manu Pitkänen

Rovio julkaisee Angry Birds 2:n pian
Vihaisilla linnuilla maailmanmaineeseen rakettimaisesti noussut Rovio aikoo julkaista ensimmäisen jatko-osan vuonna 2009 esitellylle pelilleen. Angry Birds 2 -peli tulee ladattavaksi maailmanlaajuisesti 30. heinäkuuta.

Rovio on vuoden 2009 jälkeen julkaissut huiman määrän erilaisia Angry Birds -aiheisia pelejä, mutta varsinaista jatko-osaa ei olla kuitenkaan vielä nähty. San Franciscossa heinäkuun lopulla esiteltävä Angry Birds 2 korjaa kuitenkin tämän epäkohdan. Rovio hypettää pelin olevan "isompi, pahempi ja lintuisempi" (bigger, badder and birdier) kuin edeltäjänsä.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.