Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näiden yhtiöiden komponentteja OnePlus 2:ssa käytetään

Puhelinvertailu

Jos mielesi tekee tehdä OnePlus 2:lle pientä "ruumiinavausta" jo ennakkoon, niin hyvän lähtökohdan tälle ajanvietteelle tarjoaa kiinalaismerkin uusi Twitter-viesti.

Viestissä OnePlus kiittelee yhteistyökumppaneita, joiden komponentteja 27. heinäkuuta esiteltävässä puhelimessa käytetään.
Ennakkoon jo tiedetään, että OnePlus 2:ssa käytetään Snapdragon 810 -järjestelmäpiiriä, mikä selittää Qualcommin maininnan. Puhelimen näytön valmistuksesta vastaa vuorostaan Japan Display. Samsungilta ja Toshibalta on todennäköisesti perua muistikomponentit.

OnePlus 2:n 13 megapikselin (ja f/2,0 aukon) kameran kennon on valmistanut todennäköisesti On Semiconductor.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja