Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Uusi Snapdragon ei helpota kuumenemisongelmia

2
Puhelinvertailu
Snapdragon 810 oli kerta kaikkiaan katastrofi Qualcommille. Vaikka piirin suorituskyky oli sitä mitä odotettiin, niin suorituskyky tuli lämpötilan kustannuksella. Viimeinen puoli vuotta onkin odotettu uutta huippupiiriä, mutta huhun mukaan sekään ei välttämättä auta ongelmaan.
Twitterissä Ricciolo, joka kertoo olevansa asiantuntija, väittää, että tuleva Snapdragon 820 ei paranna edeltäjänsä kuumenemisongelmaa. Hänen mukaansa täytyy odottaa ensi vuoden kolmannella neljänneksellä mahdollisestsi julkaistaa Snapdragon 830 -järjestelmäpiiriä.

Kyseessä voi hyvin olla Twitter-trolli, jonka väitteet ovat tuulesta temmattuja. Jos tai kun jotain todisteita mahdollisesta ongelmasta ilmeää, niin kerromme lisää. Olisi varsin kummallista, ettei Qualcomm olisi päässyt eroon yhtiölle erittäin kalliiksi muodostuneesta ongelmasta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Jomppupomppu
Jomppupomppu

1

"Kyseessä voi hyvin olla Twitter-trolli..."

Noh, eiköhän. Alunperinkin kuumenemisongelmahuhu on Samsungilta lähtöisin, koska Exynokset tarvitsivat huonon kysynnän vuoksi "boostia" ja siksi Samsungin oli otettava oma prossu laajemmin käyttöön - minkä pitäisi muutenkin olla itsestään selvää.
Qualcomm on jokaisesta prossusta uusia parannettuja revisiota ja jo 810 on parannettu entisestään ja Samsungia lukuunottamatta lähes kaikkien muiden valmistajien käyttämä. 820 ei edes ole tuotannossa vielä, mutta varma huhumylly senkuin pyörii.
Lähdekriittisempi ihminen kyseenalaistaisi jo, että kuka huhuja levittää ja kuka siitä eniten hyötyy.

Vastaa
ypsilon
ypsilon

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jomppupomppu:

"Kyseessä voi hyvin olla Twitter-trolli..."

Noh, eiköhän. Alunperinkin kuumenemisongelmahuhu on Samsungilta lähtöisin, koska Exynokset tarvitsivat huonon kysynnän vuoksi "boostia" ja siksi Samsungin oli otettava oma prossu laajemmin käyttöön - minkä pitäisi muutenkin olla itsestään selvää.
Qualcomm on jokaisesta prossusta uusia parannettuja revisiota ja jo 810 on parannettu entisestään ja Samsungia lukuunottamatta lähes kaikkien muiden valmistajien käyttämä. 820 ei edes ole tuotannossa vielä, mutta varma huhumylly senkuin pyörii.
Lähdekriittisempi ihminen kyseenalaistaisi jo, että kuka huhuja levittää ja kuka siitä eniten hyötyy.

Sony Xperia z3+...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja