Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: Julkaisemattoman OnePlus 2:n kamera testissä

PuhelinvertailuOnePlus on kiusoitellut pian julkistettavaa OnePlus 2:ta jo jonkin aikaa. Yhtiö on kertonut hieman laitteen spekseistä ja kiitellyt yhteistyökumppaneita.
OnePlus antoi hiljattain uutuuslaitteensa myös videoarvosteluista tunnetulle Marques Brownleelle (MKBHD), joka sai luvan testata laitteen kameraa. Noin 13 megapikselin kamera ottaa kuvia f/2.0-aukolla ja testien mukaan pysyy kilpalijoiden vauhdissa.

Aivan parhaan kamerapuhelimen statusta MKBHD ei anna OnePlus 2:lle, mutta kenties hinta-laatusuhteessa se päihittää kilpailijansa. Kamera tukee 4K-videota ja HDR-kuvausta, mutta ei sisällä todennäköisesti kuvanvakaajaa.

Lopulliset tiedot laitteesta selviää 27. päivä kuluvaa kuuta, kun laite esitellään virallisesti.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja