Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

App Storessa iso alennuskampanja – 100 sovelluksen hinta laski

3
Manu Pitkänen

App Storessa iso alennuskampanja – 100 sovelluksen hinta laski
Apple on käynnistänyt App Storessa alennusmyynnin, josta suosittuja sovelluksia voi käydä lataamassa iPhoneen tai iPadiin tavallista alhaisempaan hintaan. Alennuksen piiriin kuuluu yhteensä sata sovellusta tai peliä.

Suurin osa kampanjaan kuuluvista sovelluksista maksaa 0,99 euroa. Tapauksesta riippuen alennus voi olla ihan huomattava, esimerkiksi Pixelmator-kuvankäsittelyohjelman normaalihinta huitelee viiden euron tuntumassa. Kampanjasivulla todetaan sovellusten olevan myynnissä "uusilla alennetuilla hinnoilla", mikä antaa aihetta tulkinnalle, että hinnat ovat tulleet jäädäkseen.

Kampanjassa ovat mukana suomalaisista sovelluksista ainakin Angry Birds (sekä Seasons ja Star Wars), Badland, RGB Express ja Bad Piggies


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
jogu99 (vahvistamaton)

1

Löytyisikö jostain lista kaikista alennetuista peleistä tai sovelluksista jostain?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.