Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: OnePlus 2 nopeustestissä

PuhelinvertailuHuomenna virallisesti esiteltävästä OnePlus 2:sta tiedetään jo kovin paljon, kiitos vuotajien ja yhtiön erikoisen strategian, jossa salamyhkäisyydelle ei juurikaan anneta arvoa.
Aiemmin laitteen kamera on arvosteltu MKBHD:n toimesta ja nyt laite bongataan jo videolla, jossa laitteella ajetaan benchmark-testit. Tuloksena AnTuTusta on 49221 pistettä, joka ei aivan vastaa parhaimpia tuloksia mitä laitteesta on saatu väitetysti irti.

Kyseessä on kuitenkin vain Kiinassa myyntiin saapuva malli, jossa pyörii Oxygenin sijaan Hydrogen OS. OnePlus 2 on varustettu Snapdragon 810 -piirillä sekä kolmella tai neljällä gigatavulla RAM-muistia. Lisäksi laitteesta löytyy mm. sormenjälkilukija.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja