Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note 5:n kuvat vuotivat – Näyttääkö tutulta?

1
Manu Pitkänen

Galaxy Note 5:n kuvat vuotivat – Näyttääkö tutulta?
Verkossa on julkaistu jälleen kuvia Galaxy Note 5 -prototyyppilaitteesta.

Kuvat eivät paljasta oikeastaan mitään uutta, mutta ne vahvistavat aiempia käsityksiä puhelimen muotoilusta. Galaxy Note 5 noudattaa voimakkaasti Galaxy S6:n designia lasisten kuorten ja metallikehysten ansiosta. Julkaistuissa kuvissa nähdään myös puhelimen hallintaan käytetty S Pen -kynä.

Galaxy Note 5:ssä povataan olevan 5,7-tuumainen ja QHD-tasoinen AMOLED-näyttö, Samsungin oma Exynos-järjestelmäpiiri, neljä gigatavua keskusmuistia ja 16 megapikselin kamera. Galaxy S6 -designin käyttö tarkoittanee myös sitä, että muistikorttipaikasta ja akun vaihtomahdollisuudesta on luovuttu.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kiedis
Kiedis

1

Näyttää tutulta ja samalla varsin tyylikkäältä. Kynästä ja sen kiinnityksestä tullut näemmä vähän erilainen. Jännä nähdä, ponnahtaako kynän kärki painaessa hieman ulospäin, josta kynän voi vetää ulos (kuten jonkin kuvan perusteella saattoi olettaa) vai joutuuko tuon tonkimaan kolostaan sellaisenaan, kun luurissa näyttäisi olevan lovi kynän vieressä. Jälkimmäinen saattanee aiheuttaa harmaita hiuksia joillekin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.