Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli uuden ISOCELL-kennon mobiililaitteisiin

Manu Pitkänen

Samsung esitteli uuden ISOCELL-kennon mobiililaitteisiin
Lähes kaksi vuotta sitten Samsung esitteli kehittämänsä uuden ISOCELL-kuvauskennoteknologian, joka vähentää crosstalk-virheitä ja parantaa valoherkkyyttä pikseleiden välille lisättyjen fyysisten seinämien ansiosta. ISOCELL-pohjaista kennoa käytettiin Galaxy S5:ssä, mutta jostain syystä teknologiaa ei enää hyödynnetty tänä vuonna julkaistussa Galaxy S6:ssa.

Samsung ei ole kuitenkaan heittänyt teknologiaa romukoppaan, vaan on julkaissut 16 megapikselin ISOCELL-kennostaan parannetun version. Uudessa S5K3P3-kennossa on vain yhden mikronin (1,0 μm) kokoisia pikseleitä. Kameramoduulin korkeudestakin on saatu parannusten ansiosta 20 prosenttia pois, joten moduulista voidaan tehdä vain viisi millimetriä korkea, minkä ei pitäisi enää pakottaa kovin suurten kompromissien tekoon puhelimen designissa.

Samsungin mukaan ISOCELL-tekniikan ansiosta mikronin kokoisten pikseleiden tuottama kuvanlaatu on samalla tasolla kuin tavallisilla kennoilla, joiden pikseleiden koko on 1,12 mikrometriä.Uusi kenno saatavilla laitevalmistajien käyttöön tästä päivästä alkaen. Kenties Samsung aikoo itsekin käyttää kyseistä kennoa elokuussa esiteltävässä Galaxy Note 5 -puhelimessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja