>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovio yrittää uutta tulemista: Angry Birds 2 julki

4
Manu Pitkänen

Rovio yrittää uutta tulemista: Angry Birds 2 julki
Rovio on julkaissut odotetusti tänään jatko-osan suurta suosiota nauttineelle Angry Birds -pelilleen. Uusi Angry Birds 2 -peli on ladattavissa Google Playstä ja App Storesta.

Angry Birds 2 noudattaa edeltäjästään tuttua peruskaavaa eli ajatuksena on päihittää tuhmia possuja iskeytymällä sikojen kyhäämiä rakennuksia päin. Päämääränä on napata possujen varastamat munat takaisin.

Edeltäjäänsä nähden Angry Birds 2 on kuitenkin paljon visuaalisempi erilaisine animaatioineen. Tarinankerrontaakin on saatu sisällytettyä itse peliin silloin tällöin näytölle pompahtavien sarjakuva-animaatioiden sijaan. Uutta on myös pelikenttien monivaiheisuus: yhden rikottavan rakennuksen sijaan saman kentän sisällä on useampia suoritettavia tehtäviä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi, mutta pelissä voi ostaa virtuaalihyödykkeitä pelissä etenemisen helpottamiseksi.Mikäli alla oleva videoupote ei näy, niin voit käydä katsomassa sen YouTubessa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Agent_007
Agent_007

1

Graffaa on päivitetty aiempiin osiin verrattuna, mutta peli valitettavasti tökkii nyt iPhone 6:llakin (halvimmilla Android-tableteilla meno on kuin dia-showta katselisi, varsinkin jos kentällä hajoaa useampi objekti kerralla).

Vastaa
ramiselin
ramiselin

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Agent_007:

Graffaa on päivitetty aiempiin osiin verrattuna, mutta peli valitettavasti tökkii nyt iPhone 6:llakin (halvimmilla Android-tableteilla meno on kuin dia-showta katselisi, varsinkin jos kentällä hajoaa useampi objekti kerralla).

Pari tasoa läpäisin testatakseni sujuvuutta ja vanhalla ensimmäisen sukupolven Moto G:llä peli pyörii ongelmitta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jannu47 (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ramiselin:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Agent_007:

Graffaa on päivitetty aiempiin osiin verrattuna, mutta peli valitettavasti tökkii nyt iPhone 6:llakin (halvimmilla Android-tableteilla meno on kuin dia-showta katselisi, varsinkin jos kentällä hajoaa useampi objekti kerralla).

Pari tasoa läpäisin testatakseni sujuvuutta ja vanhalla ensimmäisen sukupolven Moto G:llä peli pyörii ongelmitta.


Kyllä täällä ainakin iphone 6 pyörii ihan ongelmitta.

Vastaa
tonttila
tonttila

4

HTC mini2:lla pyörii hienosti ja kokeilin ekat 20 tasoa ja kyllähän tuo taas huvittaa muutaman vuoden tauon jälkeen. Muutoin kyllä luurilla pelaile.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.