Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Luottovuotaja paljasti Samsungin Galaxy-uutuuksien tiedot

1
Manu Pitkänen

Luottovuotaja paljasti Samsungin Galaxy-uutuuksien tiedot
Samsungin 13. elokuuta järjestettävän tilaisuuden tärkein anti on ollut – tai niin ainakin kuvitellaan – hyvin tiedossa ja luotettavaksi osoittautunut sarjavuotaja @evleaks on jakanut omat tietonsa tulevien Galaxy-puhelimien ominaisuuksista.

@evleaksin mukaan Samsungin Galaxy Note 5 -älypuhelimesta tulee löytymään Exynos 7420 -järjestelmäpiiri (sama kuin Galaxy S6:ssa), neljä gigatavua keskusmuistia, 5,66 tuuman QHD-näyttö (2560x1440 pikseliä) sekä 16 ja 5 megapikselin kamerat.
Galaxy Note 5:ssä on teknisiä yhtäläisyyksiä Galaxy S6:een, mutta samankaltaisuuksia löytyy myös muotoilusta. Puhelimessa odotetaan olevan lasiset etu- ja takakuoret sekä metallinen kehys. Uudistetun muotoilun myötä tulevassa Galaxy Notessa ei ole enää muistikorttipaikkaa.


Samsung esittelee myös samankokoisen Galaxy S6 edge+ -älypuhelimen. Tekniset ominaisuudet lienevät samankaltaisia kuin Note 5:ssä, mutta Edge-mallista puuttuu vain S Pen -kynä ja siinä näyttö on malliltaan kaareva.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja