Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonylta keskiluokan puhelimia huippuluokan kameroilla

1
Matti Vähäkainu

Sonylta keskiluokan puhelimia huippuluokan kameroilla
Sony on esitellyt tänään kaksi uutta Xperia-älypuhelinta. Xperia C5 Ultra ja Xperia M5 sijoittuvat hintansa puolesta keskiluokkaan, mutta valmistaja toivoo ainakin jälkimmäisen kolkuttelevan aivan huippupuhelinten kantaa.

Xperia M5 (yllä) on varustettu MediaTekin 64-bittisellä järjestelmäpiirillä, viiden tuuman Full HD -kosketusnäytöllä, kolmella gigatavulla RAM-muistia sekä microSD-muistikorttipaikalla. Laitteen kovimmat speksit piilevät kuitenkin kameroissa.

M5:ssä on 20,7 megapikselin takakamera, joka tukee huippunopeaa hybriditarkennusta, sekä peräti 13 megapikselin selfie-kamera. Takakamerassa on f/2.2-aukko ja se kuvaa nopeimmillaan ISO 3200 -herkkyydellä. Hybriditarkennuksen kerrotaan toimivan vain 250 millisekunnissa. Laite on IP65/IP68-luokitettu eli pölyn- ja vedenkestävä.

Xperia C5 Ultra (alla) on puolestaan jatkoa C3-mallille ja edeltäjänsä tavoin panostaa selfie-kameraan. Sama 13 megapikselin kenno löytyy sekä laitteen taka- että etukamerasta. Puhlettikokoinen C5 Ultra on varustettu 6 tuuman Full HD -näytöllä, M5:stä tutulla MediaTekin kahdeksanytimisellä piirillä, kahdella gigalla RAM-muistia ja 16 gigatavun tallennustilalla.C5:n akkukapasiteetti on kokonsa ansiosta hieman suurempi (2930mAh vs 2600mAh), mutta akkukestoksi kerrotaan sama kaksi vuorokautta.

Sony ei ole toistaiseksi kertonut laitteiden hintatietoja, mutta kaippoihin laitteita alkaa saapua kuun puolivälissä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Tkonemies
Tkonemies

1

Kunhan hinta pysyy alle 450 euron niin hyvä asia. Sitä kalliimpia ei nykyään kannata ostella ellei firma tarjoa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja