Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Best Fiends -pelistä tunnettu kotimainen Seriously keräsi jättirahoituksen

Sami Koivunen

Best Fiends -pelistä tunnettu kotimainen Seriously keräsi jättirahoituksen
Vajaa vuosi sitten julkaistusta Best Fiends -pelistä tunnettu Seriously on kerännyt n. 16,4 miljoonan euron pääomarahoituksen.

Rahoituskierroksen pääsijoittajia olivat mm. aikaisena Spotify-sijoittana tunnettu Northzone, Korea Investment Partners, Upfront Ventures, Sunstone Capital ja Daher Capital.

Seriouslyn julkaisema infografiikka paljastaa, että Best Fiendsiä on ladattu ensimmäisen kymmenen kuukauden aikana yli 15 miljoonaa kertaa. Peli kerää päivittäin yli 50 000 uutta pelaajaa ja se on saavuttanut kaikkiaan jo 11 miljoonan dollarin tuotot.

Seriouslyllä on tällä hetkellä 28 työntekijää, joista peräti yhdeksällä on kokemusta Roviolla työskentelemisestä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja