Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaissensaation toinen "lippulaivan tappaja" jatkaa voittokulkuaan

1
Puhelinvertailu


OnePlus esitteli tämän vuoden "lippulaivan tappajan" viime kuun lopulla, mutta odotukset eivät olleet kaikilla aivan yhtä korkealla kuin viimevuotisen mallin kanssa. Yhtiö on osoittanut luulot turhiksi, sillä ennakkovaraukset ovat nousseet pilviin.

Kiinalaisyhtiöstä kerrottiin torstaina, että yli 2 miljoonaa ihmistä on ennakkoon varannut itselleen OnePlus 2 -älypuhelimen. Tämä ei toki tarkoita, että kaikki 2 miljoonaa ostavat laitteen, mutta luku on varsin lupaava, sillä edeltäjä on myynyt tähän asti alle 2 miljoonaa kappaletta.
Laitetta on kuvattu pienehköksi päivitykseksi – ja siten odotettu vähemmän suosiota – ja sisältää muun muassa saman 5,5 tuuman Full HD -kosketusnäytön ja paljolti saman ulkoasun. Uutta laitteessa on puolestaan sormenjälkilukija, Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, kamera ja sen lasertarkennus, USB-C-liitäntä sekä 3300 milliampeeritunnin akku.

Kirjoitushetkellä varauksia on 2,698,896 ja listan jatkoksi pääsee osoitteessa oneplus.net/invites. Nähtäväksi jää kuinka nopeasti OnePlus saa jaettua kutsuja ja myytyä laitteita ihmisille.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

miiu74
miiu74

1

No, pikkuisen maltillisuutta tuohon otsikkoon. Se, että on pari miljoonaa ihmistä jonossa, ei tarkoita sitä, että on varmasti se pari miljoonaa ostajaa. Toisaalta muutama miltsillä ei vielä mitään lippulaivoja tapeta niinkuin esim.iPhoneja, korkeintaan keskarin näyttämistä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja