>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Cyanogen: "Olemme jo suurempi kuin Windows Phone"

2
Manu Pitkänen

Cyanogen: Olemme jo suurempi kuin Windows Phone
Googlen palveluihin sidotulle Androidille vaihtoehtoista alustaa kehittävän Cyanogenin mukaan sillä on yli 50 miljoonaa käyttäjää, joka tekisi siitä suuremman älypuhelinalustan kuin Windows Mobile ja Blackberry yhteensä.

Windows Mobilella tarkoitetaan ilmeisesti tässä yhteydessä Windows Phone -pohjaisia puhelimia eikä sen edeltäjää (jota suurempi Cyanogen kyllä varmasti on). Cyanogenin väittämää on kuitenkin melko vaikea tarkistaa, sillä Microsoft ei ylläpidä julkista tilastoa käytössä olevien Windows Phone -puhelimien määristä. Microsoftin osavuosikatsauksista kuitenkin ilmenee, että pelkästään viimeisen viiden neljänneksen aikana yhtiö on toimittanut yli 40 miljoonaa laitetta.

Cyanogen 50 miljoonaa käyttäjän rajapyykki on kuitenkin kunnioitettava rajapyykki, jonka saavuttaminen ei ole helppoa edes isolla rahalla – kuten Microsoftin tapauksessa on nähty. Cyanogen on ollut tähän saakka enemmän tai vähemmän profiloitunut "nörttien" vaihtoehtoiseksi järjestelmäksi, mutta yhtiö on lähtenyt viime aikoina määrätietoisesti kaupallistamaan omaa ohjelmistoaan. Tästä osoituksena keväällä umpeutunut Series C -rahoituskierros, jolla Cyanogen keräsi itselleen 80 miljoonan dollarin rahoituksen.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Fantasos:

Tästähän tuli jo laskelma jossa kyseenalaistetaan tuo matematiikka:


Jos Cyanogen puhuu sittenkin Windows Mobilesta, eikä Windows Phonesta, niin saattaa olla Win Mobilen käyttäjät on nykyisin aika vähissä, tosin sekin on aika laajakäsite (ja mikä on käyttäjä), jonkinverran apuja tulee Windows 10 Mobile käyttäjästi. BB käyttäjiäkin on.

No oli vertailukhta mikä tahansa, niin sanottu 50 miljoonaa käyttäjää on toki isom määrä, oli se sitten aktiiviipäätelaite määrä, tai aktivoitunut laite määrä jossa joskus ollut. (soittaako tuo muuten kotio?)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.