Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta tulossa kolmaskin iPhone tänä syksynä?

1
Manu Pitkänen

Applelta tulossa kolmaskin iPhone tänä syksynä?
Apple saattaa sittenkin esitellä 9. syyskuuta kahden iPhonen sijaan peräti kolme puhelinta. Kookkaampien iPhone 6S- ja iPhone 6S Plus -mallien rinnalle on povattu enemmän tai vähemmän vakavasti muovikuorista iPhone 6C:tä.

Pitkin vuotta on hajanaisista lähteistä tihkunut tietoa, että Apple toisi markkinoille uuden neljän tuuman näytöllä varustetun puhelimen. Tiedot tällaisen laitteen teknisistä tiedoista ovat vaihdelleet, yhtenä mahdollisuutena on pidetty muovikuoriin päivitettyä iPhone 5S:ää. On myös väläytelty sellaista mahdollisuutta, että iPhone 6C olisi sisuskaluiltaansa päivitettyä mallia, joten siinä ei olisi kuse pelkästään vanhan uudelleen lämmittelystä.

Paikkansapitävistä vuodoista tunnetun Evan Blassin twiitin mukaan Apple olisi todella esittelemässä tänä syksynä kolme puhelinta, joista edullinen iPhone 6C olisi yksi. On kuitenkin mahdotonta sanoa sen spekseistä mitään. Noin kuukauden päästä saataneen kuitenkin tiukkaa faktaa millaisella puhelinmallistolla Apple aikoo jatkaa syksystä eteenpäin.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja