Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli Galaxy Note 5:n

3
Manu Pitkänen

Samsung esitteli Galaxy Note 5:n
Samsung esitteli tänään New Yorkissa järjestetyssä Unpacked-lehdistötilaisuudessa Galaxy Note 5:n, jolla yhtiö yrittää tehdä uutta tulemista high-end-älypuhelimien markkinoille. Viimeisen vuoden aikana segmentti on ollut Applen rautaisessa otteessa.

Galaxy Note 5 ei eroa muotoilullisesti turhan paljoa keväällä myyntiin tulleesta Galaxy S6:sta, aivan kuten ei Galaxy S6 edge+:kaan kaarevanäyttöisestä Galaxy S6 edgestä. Lasia löytyy niin puhelimen etu- kuin takapuoleltakin ja reunoja kehystää metallipinta.

Note 5 on teknisesti hyvin lähellä Galaxy S6 edge+:aa. Stylus-kynä, näytön muoto ja fyysiset mittasuhteet ovat käytännössä ainoat tekijät, jotka erottavat laitteet toisistaan. Molemmissa puhelimissa on Samsungin oma kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri (14 nm, FinFET), 5,7 tuuman QHD-näyttö, neljä gigatavua keskusmuistia, 3000 milliampeeritunnin akku, 16 megapikselin kamera (f/1,9) ja viiden megapikselin etukamera.

Stylus-kynän irrotusmekanismia on parannettu niin, että kynän saa irti puhelimesta aiempaa helpommin. Itse styluksesta on vastaavasti yritetty tehdä aikaisempaa vankemman tuntuinen. Kynän toiminnallisuutta on myös parannettu, sillä voi kirjoittaa jatkossa myös sammutetulle näytölle.Note 5 ei tule myyntiin Euroopassa ainakaan aluksi, vaan Samsungin mukaan se keskittyy täällä kaareva näyttöisen Galaxy S6 edge+:n myyntiin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

ProfaneX
ProfaneX

1

No jos nyt jotain positiivista yritetään tästä keksiä niin luulis ainakin lisäävän note 4:n myyntiä tämä julkistus :)

Vastaa
Agent_007
Agent_007

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ProfaneX:

No jos nyt jotain positiivista yritetään tästä keksiä niin luulis ainakin lisäävän note 4:n myyntiä tämä julkistus :)


+1

Vastaa
tonttila
tonttila

3

Ja juuri laitoin nelosen tilaukseen elisalta. Ensin ajattelin odotella julkistukseen asti että josko se vitonen tulis loppukuusta myyntiin ja tiputtaisi nelosen hintaa mutta ei näköjään niin antaa sit menä tolla hinnalla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja