Tässä se on: Samsung esitteli Galaxy S6 edge+:n

2
Manu Pitkänen

Tässä se on: Samsung esitteli Galaxy S6 edge+:n
Samsung esitteli tänään New Yorkissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Galaxy S6 edge+ -älypuhelimen. Kyseessä on aiemmin keväällä myyntiin tulleen Galaxy S6 edgen kookkaampi versio: uutukaisesta löytyy 5,7 tuuman näyttö.

Muotoilullisesti Galaxy S6 edge+ jatkaa samaa linjaa, jonka sen pikkuveli aloitti. Siispä kuoret on valmistettu kestävästä lasista ja niitä ympäröi metallinen kehys. Koska kyseessä on edge-liikanimen saanut puhelinmalli, on näyttöäkin kaarevoitettu molemmilta reunoilta, jotka sisältävät S6 edgestä tuttujen toimintojen lisäksi Apps edge -ominaisuuden, jota kautta pääsee nopeasti käsiksi lempisovelluksiin näytön reunaa hipaisemalla.

Fyysistä kokoa ja näytön kaarevuutta lukuun ottamatta S6 edge+:n teknisestä ominaisuudet ovat samoja kuin tänään esitellyssä Note 5:ssäkin (josta löytyy vielä lisäksi stylus-kynä). Galaxy S6 edge+:ssa on kooltaan 5,7-tuumainen ja tarkkuudeltaan Quad HD -tasoinen Super AMOLED -näyttö. Järjestelmäpiirinä käytetään kahdeksanytimistä piiriä, jonka tarkempaa nimeä ei paljasteta teknisissä ominaisuuksissa, mutta 14 nanometrin valmistustekniikka paljastaa sen kuitenkin Samsungin Exynos-piiriksi. Keskusmuistia puhelimessa on neljä gigatavua.



Puhelimen pääkamerassa on 16 megapikselin kenno ja f/1,9-tasoinen optiikka. Kamerasta löytyy lisäksi tietysti optinen kuvanvakain. Edessä on vuorostaan viiden megapikselin kenno, jonka edessä on niin ikään f/1,9-tason optiikka. Puhelin tukee myös langatonta latausta. Muistikorttipaikkaa ja irrotettavaa akkua puhelimessa ei ole.

Galaxy S6 edge+ saapuu Suomessa kauppoihin 4. syyskuuta. 32 GB:n version suositushinta on 899 €, 64 GB:n version suositushinta 999 €.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentit (2)

Sefriol
Sefriol

1

Hienoa rautaa, mutta yli vuoden Sailfishiä käyttäneenä ei millään raaskisi luopua. En ole mikään applikaatioiden suurkuluttaja, joten käyttöjärjestelmä sopii minulle. Swipe on vieläkin kaikkein luontevin tapa käsiohjata puhelinta.

Ja jos haluaisin ostaa jonkun muun puhelimen siirtyisin varmaan iPhoneen. iPhonella on vieläkin kaikkein paras ja laadukkain softavalikoima. Ikävä kyllä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.