Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä se on: Samsung esitteli Galaxy S6 edge+:n

2
Manu Pitkänen

Tässä se on: Samsung esitteli Galaxy S6 edge+:n
Samsung esitteli tänään New Yorkissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Galaxy S6 edge+ -älypuhelimen. Kyseessä on aiemmin keväällä myyntiin tulleen Galaxy S6 edgen kookkaampi versio: uutukaisesta löytyy 5,7 tuuman näyttö.

Muotoilullisesti Galaxy S6 edge+ jatkaa samaa linjaa, jonka sen pikkuveli aloitti. Siispä kuoret on valmistettu kestävästä lasista ja niitä ympäröi metallinen kehys. Koska kyseessä on edge-liikanimen saanut puhelinmalli, on näyttöäkin kaarevoitettu molemmilta reunoilta, jotka sisältävät S6 edgestä tuttujen toimintojen lisäksi Apps edge -ominaisuuden, jota kautta pääsee nopeasti käsiksi lempisovelluksiin näytön reunaa hipaisemalla.
Fyysistä kokoa ja näytön kaarevuutta lukuun ottamatta S6 edge+:n teknisestä ominaisuudet ovat samoja kuin tänään esitellyssä Note 5:ssäkin (josta löytyy vielä lisäksi stylus-kynä). Galaxy S6 edge+:ssa on kooltaan 5,7-tuumainen ja tarkkuudeltaan Quad HD -tasoinen Super AMOLED -näyttö. Järjestelmäpiirinä käytetään kahdeksanytimistä piiriä, jonka tarkempaa nimeä ei paljasteta teknisissä ominaisuuksissa, mutta 14 nanometrin valmistustekniikka paljastaa sen kuitenkin Samsungin Exynos-piiriksi. Keskusmuistia puhelimessa on neljä gigatavua.

Puhelimen pääkamerassa on 16 megapikselin kenno ja f/1,9-tasoinen optiikka. Kamerasta löytyy lisäksi tietysti optinen kuvanvakain. Edessä on vuorostaan viiden megapikselin kenno, jonka edessä on niin ikään f/1,9-tason optiikka. Puhelin tukee myös langatonta latausta. Muistikorttipaikkaa ja irrotettavaa akkua puhelimessa ei ole.

Galaxy S6 edge+ saapuu Suomessa kauppoihin 4. syyskuuta. 32 GB:n version suositushinta on 899 €, 64 GB:n version suositushinta 999 €.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Sefriol
Sefriol

1

Hienoa rautaa, mutta yli vuoden Sailfishiä käyttäneenä ei millään raaskisi luopua. En ole mikään applikaatioiden suurkuluttaja, joten käyttöjärjestelmä sopii minulle. Swipe on vieläkin kaikkein luontevin tapa käsiohjata puhelinta.

Ja jos haluaisin ostaa jonkun muun puhelimen siirtyisin varmaan iPhoneen. iPhonella on vieläkin kaikkein paras ja laadukkain softavalikoima. Ikävä kyllä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja