Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näyttääkö uusi Nexus 5 tältä?

1
Manu Pitkänen

Näyttääkö uusi Nexus 5 tältä?
Nowhereelse.fr:n Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) on julkaissut lisää mallinnuskuvia LG:n ja Googlen kehittämästä uudesta Nexus 5 -puhelimesta. Kuvien kerrotaan perustuvan lisälaitevalmistajille lähetettyihin tietoihin.

Puhelimen näytön kerrotaan olevan halkaisijaltaan 5,2 tuumaa. Kuvien perusteella tulevasta Nexuksesta löytyisi lisäksi eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet sekä USB Type C -portti. Kuvissa nähdään myös pääkameran alapuolelle sijoitettu pyöreä sormenjälkilukija – iPhoneissa ja Galaxy-puhelimissa sormenjälkilukija on sijoitettu näytön alapuolelle kotinäppäimeen.

Uusi Nexus 5 esiteltäneen Android M:n julkaisun yhteydessä, eli mahdollisesti loka-marraskuun tietämillä.

LG:n "vitosen" lisäksi tänä vuonna Google aikoo julkaista toisenkin Nexus-puhelimen. Toisen puhelimen kehityksestä vastaa Huawei ja se tulee näillä näkymin olemaan Nexus 6:n seuraaja.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

ypsilon
ypsilon

1

Tuo kamerakyhmy ei ole kiva, linssi tyrkyllä naarmuille. Toivottavasti on karkaistua lasia eikä muovia kuten esim Sonyn xperioissa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja