Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraavan Androidin nimi on "vaahtokarkki"

1
Manu Pitkänen

Seuraavan Androidin nimi on vaahtokarkki
Jelly Bean-, KitKat- ja Lollipop-patsaat ovat saaneet seurakseen Androidin kehityspajan pihalle uuden vaahtokarkkia muistuttavan Android-hahmon. Siispä tähän saakka Android M -nimellä tunnettu käyttöjärjestelmäversion virallinen nimi on Android Marshmallow.

Android Marshmallowin ominaisuuksia Google esitteli jo kesällä Google I/O -kehittäjätapahtumassa. Se on ominaisuuskattaukseltaan enemmän pieni kehitysaskel eteenpäin kuin Lollipopin tapainen suuri harppaus. Ominaisuuslistalta löytyy kuitenkin esimerkiksi Android Pay, tuki sormenjälkilukijoille sekä ehkä kaikkein huomattavimpana "Now on Tap".

Now on Tapin ansiosta Google Now -avustimen käyttö onnistuu sovellusten sisällä ja toiminnot mukautuvat kunkin sovelluksen mukaan. Now on Tap osaa myös lukea sovellusten sisältöä: jos esimerkiksi olet käynyt sähköpostivaihtoa kaverisi kanssa viikonlopun elokuvavalinnoista, niin Now on Tap tuo esimerkiksi IMDB-tietoja viesteissä mainituista elokuvista.

Google myös vahvisti että Android Marshmallowin versionumero tulee olemaan 6.0


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja