Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein tuleva Kirin nopeustestissä, päihitti Samsungin huippupiirin

Puhelinvertailu

Huawei tunnetaan erityisesti modeemibisneksestä ja älypuhelimistaan, mutta taustalla on vahva osaaminen piirivalmistuksessa. Yhtiön tytäryhtiö HiSilicon valmistaa Kirin-järjestelmäpiirejä Huawein älypuhelimiin, ja uusin piiri saattaa päihittää jopa Samsungin ja Qualcommin.

GeekBenchin testissä ollut tuleva Kirin 950 -järjestelmäpiiri on saavuttanut varsin vakuuttavat pisteet, kertoo PhoneArena. Se päihitti pisteissä esimerkiksi Exynos 7420:n, joka löytyy Samsung uusimmista ja kalleimmista älypuhelimista.

Tulevan sukupolven kahdeksanytiminen Kirin 950 saavutti 6096 pistettä moniydintestissä ja 1909 pistettä yhdellä ytimellä. Samsungin tämän sukupolven Exynos-huippupiiri (mm. Galaxy S6, Galaxy S6 Edge+, Galaxy Note5) sai puolestaan 4970 ja 1486 pistettä.

Luonnollisesti Samsung ja muut kilpailijat kehittävät jo myös seuraavan sukupolven piirejä, joiden kanssa kilpailu voi olla hankalampaa tai ainakin tiukempaa. Kirin 950:n ominaisuuksia vuodettiin jo heinäkuussa ja piiriä odotetaan markkinoille mahdollisesti loppuvuodesta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja