Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung hyökkää iPhonea vastaan – uudet Galaxyt testattavana käytännössä ilmaiseksi

1
Manu Pitkänen

Samsung hyökkää iPhonea vastaan – uudet Galaxyt testattavana käytännössä ilmaiseksi
Samsung on käynnistänyt Yhdysvalloissa kampanjan, johon osallistumalla pääsee kokeilemaan 30 päivää Galaxy Note 5:tä, S6 edgeä tai S6 edge+:aa.

Kampanjassa on koukkuna se, että osallistujiksi valitaan rekisteröintisivulle iPhonella surffaavat kuluttajat. Tarkoituksena on siis saada nykyisiä iPhone-käyttäjiä vaihtamaan puhelimensa uusiin Galaxy-puhelimiin. Applen osavuosikatsauksissa kerrottujen tietojen mukaan erityisesti Android-käyttäjät ovat päivittäneet puhelimiaan iPhone 6:een.

Jos uusin Galaxy ei tunnu hyvältä, voi puhelimen palauttaa testijakson päätteeksi. Kuukauden testaamisesta Samsung veloittaa nimellisen yhden dollarin maksun. Jos taas puhelin on mieleen, niin Samsung myy laitteen ilomielin iPhonen tilalle. Testipuhelin tulee kuitenkin palauttaa vaikka testijakso päättyisikin puhelimen hankintaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Pekke
Pekke

1

Kiinnostaisi tietää millaiset ehdot tässä on kulumista tai rikkoontumista ajatellen. Kuukaudessa kun tulee helposti naarmua ja kulumaa johonkin, tai voi kännykkä pudota ja mennä näyttö säpäleiksi.

Edit no käyttöehdoistahan se äkkiä löytyi. Tässä jos jotakuta muutakin kiinnostaa:
- 0$ jos vain normaalia kulumaa
- 100$ jos isompi vika kuten näyttö rikki, vesivahinko tms
- myyntihinta jos laite ei käynnisty tai on kadonnut/varastettu

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.