Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple myönsi: iPhone 6 Plussan kameroissa on vikaa – lupaa korjata ilmaiseksi

1
Manu Pitkänen

Apple myönsi: iPhone 6 Plussan kameroissa on vikaa – lupaa korjata ilmaiseksi
Apple on havainnut tietyissä vuoden 2014 lopun ja tämän vuoden alun aikana myydyissä iPhone 6 Plus -puhelimissa vian, jonka takia puhelimella otetut kuvat ovat suttuisia. Yhtiö on luvannut korjata viasta kärsivät puhelimet ilmaiseksi.

Taustalla on ilmeisesti viallisesti toimiva optinen vakautus (OIS). Vakautuksen tarkoituksena on liikuttaa kameran optiikkaa niin, että se kompensoi ulkopuolisen tärinän kuvaushetkellä. Ongelma ei kosketa pienempää iPhone 6 -mallia, jossa ei ole lainkaan optista kuvanvakainta. Viallisissa laitteissa vakautus ei estä liike-epäterävyyttä, vaan aiheuttaa sitä kuviin.

iPhone 6 Plussan ottamista sumeista valokuvista uutisoitiin jo viime vuoden marraskuussa.

Jos omistamasi iPhone 6 Plussan kamera ei toimi kuten sen pitäisi, voit tarkistaa Applen tukisivuilta kuulutko korjausohjelman piiriin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

muppis
muppis

1

<iva>
Mitä, Apple myöntänyt jotain ja suostuu korjaan ilmaiseksi jotain? Eikös ne olekkaan ominaisuuksia tai tuotteen väärinkäyttöä?
</iva>
Ei turhan nopeaa toimintaa, jos tämä on nyt vasta myönnetty.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja