Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn Xperia Z5 -uutuudessa älyttömän tarkka näyttö

4
Manu Pitkänen

Sonyn Xperia Z5 -uutuudessa älyttömän tarkka näyttö
Sony ei ole lähdössä tyhjin käsin ensi viikolla alkaviin IFA-messuihin, sillä Sony Georgian Facebook-päivityksen mukaan yhtiö aikoo julkaista tapahtumassa kaikkiaan kolme Xperia Z5 -puhelinmallia.

Päivitys. Kyseinen Facebook-sivu ei näytä olevan Sonyn ylläpitämä. Puhelinvuodoistaan tunnettu Evan Blassin mukaan tiedot sopisivat kuitenkin yhteen hänen kuulemien tietojen kanssa.

Pikselinälkäisten mielihyväkeskuksia Sony aikoo hivellä Xperia Z5 Premium -nimisellä laitteessa, jonka 5,5 tuuman näyttö ei ole aivan normitapaus: sen tarkkuus on peräti Ultra HD -tasoa eli 3840x2160 pikseliä. Näytön pikselitiheys kohoaakin näillä spekseillä 801 PPI:hin, sen luulisi olevan jo tarpeeksi suuri kaikkein teräväkatseisimmille kuluttajille. Sony Georgian mukaan näytön korkean tarkkuuden ansiosta Xperia Z5 Premium soveltuu hyvin esimerkiksi VR-käyttöön.Hieman vaatimattomampaan tarkkuuteen tyytyville Sony aikoo tuoda Xperia Z5:n, jonka 5,2 tuuman näytön tarkkuus on Full HD -tasoa. Kompaktia kokoa suosiville Sony aikoo taas esitellä 4,6-tuumaisella näytöllä (720p) varustetun Xperia Z5 Compactin.

Kaikissa kolmessa laitteessa on 23 megapikselin kenno (koko: 1/2,2"), f/1,8-aukon optiikka sekä nopea vaihe-eroon perustuva tarkennus. Oletettavasti kameralla voidaan kuvata myös 4K-videota, joita on mukava sitten katsella Z5 Premiumin 4K-näytöllä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

2

Täysin järjetöntä. Mutta näin toimii markkinat, minkäpä sille voi. Edelleen vuoden 2013 lippulaivapuhelin ja 1080 alla, riittää edelleen vallan mainiosti.

Vastaa
JussiFX
JussiFX

3

Onneksi tuovat myös Full HD/HD Ready -versiot, ei mitään järkeä 4K-näytössä. Kompakti voisi kiinnostaa, tosin voisi Sony pikkuhiljaa saada OIS:n puhelimiinsa...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JussiFX:

Onneksi tuovat myös Full HD/HD Ready -versiot, ei mitään järkeä 4K-näytössä. Kompakti voisi kiinnostaa,...

Jos tarjolla kolmessa koossa "sama" "huippukone", niin tuohan on vastaus monen tarpeeseen..

4K näytön järkeä haetaan uutisen mukaan virtuaalitodellisuus käytössä, jos halutaan samaa tarkkuus tunnetta vs tavanomainen, niin pitäähän niitä pikseleitä olla moninkertainen määrä.

Monelle varmaan riittäisi mainiosti HD ja 2K, jos vastineeksi saa jotain muuta parempaa.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Paino sanalla älyttömän tarkka. :) akku kestää sen puoli päivää.


Tuo ilmeisesti mutulla heitetty?
mutulla tuo mahdollisesti noista ison laite, jolloin voisi olla myös jopa nin paljon isompi akku että toiminta-ajatkin pidempiä. (ei hajua kuinka paljon mahdollinen lisääntynyt virrankulutus jakaantuu tarkkuuden ja isomman näytön pinta-alan syyski)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja