Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uutuussovellus mahdollistaa Netflixin katselun porukalla – ilmaiseksi

2
Manu Pitkänen

Uutuussovellus mahdollistaa Netflixin katselun porukalla – ilmaiseksi
Japanilainen DeNA on useimmille länsimaisille kuluttajille tuntematon yhtiö, mutta Aasiassa sen kehittämät mobiilipelit ja -palvelut ovat olleet isoja hittejä – ehkäpä sen takia Nintendokin päätti valita DeNAn omien mobiilipeliensä kehittäjäksi.

Erilaisten suoratoistopalveluiden suosio on linkittynyt varsin voimakkaasti älykkäiden mobiililaitteiden yleistymiseen, joten DeNAkin haluaa kokeilla siipiään tässä markkinassa. Yhtiö on lähestynyt aihetta julkaisemalla mobiililaitteille tarkoitetun screencast-palvelun, jonka avulla käyttäjä voi lähettää mitä tahansa puhelimensa näytöllä näkyvää grafiikkaa muille ihmisille.

Mirrativiksi kutsutun palvelun avulla voidaan siis lähettää videolähetyksiä omista pelikokemuksista, mutta yhtä hyvin omalle yleisölle voi sovelluksen avulla esitellä netistä löydettyä artikkelia tai kuvagalleriaa. Videoidenkin lähettäminen onnistuu, joten periaatteessa esimerkiksi Netflixin katselu ja Spotifyn kuuntelu onnistuu porukalla (vaikkei muilla jäsenillä olisikaan rekisteröityä tiliä sisältöpalveluihin).Mirrativ on saatavilla tällä hetkellä vain Android-puhelimille ja -tableteille (rajoitettu beta, varsinainen julkaisu ensi kuussa), mutta kehittäjän mukaan iOS-versio on tulossa lähiaikoina. Tulevassa iOS-sovelluksessa ei ole kuitenkaan mahdollisuutta videoiden nauhoitukselle, vaan vain katselu on mahdollista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

mcmopo
mcmopo

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jarppi1234:

Entäs windowsphonet.

Niin pieni marginaali että ei varmaankaan ole ensisijainen kehitysalusta. Saattaa tosin tulla joskus WP10:lle jota Ms ei käsittääkseni rajoita niin paljon kun 8.1:stä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.