Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android Wear tukee nyt iPhonea

PuhelinvertailuHuawein tällä viikolla julkaistava älykello vuoti Amazonin välityksellä verkkoon viime viikolla, mutta kenties sen mielenkiintoisin paljastus olikin käyttöjärjestelmä Android Wearista. Vuototietojen perusteella kellosta löytyvä Android Wear nimittäin tukisi iOS-alustaa.
Nyt se on myös virallista. Google on kertonut, että Android Wear tukee iOS:ää ja uusi Android Wear for iOS on julkaistu. Tuki koskee tosin ainoastaan uudempia iPhone-malleja (iPhone 5 ja uudempi), sillä ainoastaan iOS 8.2 ja siitä uudemmat versiot ovat tuettuja.

Lisäksi iOS-sovellus vaatii uuden älykellon uuden Android Wear -version, ja tulevan Huawei Watchin lisäksi markkinoilla olevista se tukee virallisesti toistaiseksi ainoastaan LG Watch Urbanea (kuvassa). Myös muut Android Wear -laitteet kuitenkin toimivat, jos niille saa Android Wear 1.3 -version. Sovellus itsessään toimii kutakuinkin samalla tavalla kuin Android-sovellus, joten mitään suuria yllätyksiä Android Wearin käyttäjille ei tule.

Päivitys: Laitetukea selvennetty
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja