Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn joukkorahoittamassa älykellossa "tyhmä" kellotaulu

2
Matti Vähäkainu

Sonyn joukkorahoittamassa älykellossa tyhmä kellotaulu
Älykellojen yhtenä tärkeimpänä ominaisuutena on tietysti täysin digitaalinen kellotaulu eli käytännössä kosketusnäyttö. Ominaisuus on kuitenkin ongelmallinen muun muassa koon ja muodon johdosta. Sony hakeekin ratkaisua ongelmiin "tyhmästä" kellotaulusta.

Japanilaisjätti hakeejoukkorahoitusta First Flight -sivustollaan projektille, jossa suunnitellaan älykello analogisella, tavallisesta rannekellosta löytyvällä kellotaululla. Wena Wrist -nimellä tunnettu konsepti paketoi älykkyyden pääasiassa rannekkeen sisälle.

Ensi vuonna markkinoille saapuvasta kellosta löytyy NFC-piiri lähimaksamiseen, moniväriledi tietojen esittämiseen sekä erilaisia antureita mm. urheiluaktiviteettien mittaamiseen. Kellon suunnittelussa on ollut mukana niin ikään japanilainen kellovalmistaja Citizen.

Kello saapuu markkinoille kahdella eri mallina, joita ovat 287 dollarin Three Hands ja 576 dollarin Chronograph. Mikä erikoista, niin laite tukee ainoastaan yhtä puhelinalustaa, iOS:ää – kuten Apple Watch. Ilmeisesti Applen työntekijä, joka kehitti idean ei ole yhtiön älypuhelinten ystävä.


Yhtiö hakee kampanjassa 10 miljoonaa jeniä (n. 74 000 euroa), mutta tavoite on ylitetty jo moninkertaisesti. Rahoitusta on tätä kirjoittaessa kertynyt jo noin 33,5 miljoonaa jeniä (n. 250 000 euroa). Markkinoille laite luvataan 2016 maaliskuussa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ypsilon:

Tämähän on jo keksitty


Tässä kai idea ennestään tuttujen ideoiden yhdisteleminen, joita nähty aikoinaan enemmän tai vähemmän menestyneenä

Kuvien perusteella ei ehkä ihan maaliin asti mennyt. Uutisen ajatus olisi voinut olla pelkkä ranneke.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ypsilon:

Tämähän on jo keksitty eli withings kellot.

Mitä kelloja tarkoitat ?
Hakukoneella lähimmäksi kai meni Withings jonkinlainen luuriin yhistyvä aktiivisuus kello, jonka toteutus kuvan perusteella vaikutti toisenlaiselta. Ehkä noiden ideoiden yhdistäminen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja